Na Zalogi

BIO ARONIA 100% 750ML RABENHORST

8,00

  • uravnava hormonski sistem 
  • priporoča se vsem z težavami s ščitnico 
  • krepitev imunskega sistema
SKU: 4004191002016 Categories: ,

Opis

100-odstotni čisti sok aronije iz izbrane ekološke pridelave, neposredno nežno stisnjen iz jagod aronije. Ekološki znak kakovosti zagotavlja najboljšo kakovost iz visoko kakovostnih surovin. Skrbna obdelava je še ena značilnost kakovosti soka, ki je po našem mnenju izjemna. Sok s svojim značilnim okusom in naravno močjo svojih sestavin je popolnoma edinstven.

Zdravilne lastnosti aronije.

Aronijin sok je med strokovnjaki poznan kot najmočnejše doslej poznano antioksidacijsko sredstvo v naravi. To izhaja iz dejstva, da vsebuje zelo velike količine tanina, biofenola (lahko pospešuje celjenje ran, uravnava krvni pritisk, vpliva na večjo elastičnost ožilja, odstranjuje strupene snovi iz telesa) in flavonida, še posebej pa k veliki zdravilni učinkovitosti prispeva njena vsebnost antocianinov, ki jih ima aronija največ izmed vseh do sedaj poznanih sadnih vrst. Izredno učinkovito preprečuje bakterijske in virusne infekcije, kot so prehladi in gripe, saj je vsebnost vitamina C v aroniji do desetkrat večja kot v agrumih.

Izjemno priporočljivo je pitje aronijinega soka in čaja preventivno, saj lahko zmanjšuje tveganje pred pojavljanjem številnih (kroničnih) bolezni, še posebej dobra preventiva je lahko pred najtežjimi boleznimi jeter in drugih organov prebavil in sečil, karcinom debelega črevesa, neaktivnimi jetri, boleznimi srca in ožilja, prebavnimi težavami, čirom in vnetjem oči. Redno uživanje aronije lahko izboljšuje vid in preprečuje nastanek sive mrene ter ščiti oči pred UV žarki.

Zelo dobro lahko uravnava hormonski sistem, zato se uživanje 100 % soka priproča vsem s težavami ščitnice.

Odličen izdelek za okrepitev vašega imunskega sistema.

Hranilne vrednosti:

Hranilna vrednost na 100ml :

Energija 219 kJ (52 kcal)
Maščobe <0,5g
od tega nasičene maščobne kisline <0,1g
Ogljikovi hidrati 13g
od tega sladkor 8,5g
Vlaknine <0,5g
Beljakovine <0,5g
Sol 0,03g

Blagovna Znamka

Rabenhorst