Na Zalogi

KURKUMA IN KORKUMIN 60KAP G.G

20,25

  • pomaga nadzorovati vnetne odzive v telesu,
  • pomaga ohranjati zdravje jeter,
  • preprečuje kopičenje maščob v jetrih in olajša njihovo izločanje.
SKU: 5060040821145 Category:

Opis

Sinergija kurkume, kurkumina in ingverja

G&G Vitamins visoko kakovostno prehransko dopolnilo Kurkuma in kurkumin predstavlja mešanico korena korkume in izvlečka kurkume, ki vsebuje 95% čisti kurkumin – najvišjo razpoložljivo stopnjo koncentracije. Mešanica je obogatena z ingverjem in črnim poprom za povečanje njene biološke uporabnosti.

Navadno zlato rumene korenine kurkume vsebujejo le okoli 3% kurkumina, zato je za povečanje kurkumina dodan še koncentriran izvleček kurkume. Kurkumin je ena od najpomembnejših sestavin kurkume in vsebuje vse njene koristne lastnosti.

Izvleček črnega popra – učinkovina piperin, ki jo raziskovalci raziskujejo zaradi njene sposobnosti, da vpliva na biološko uporabnost spojin, lahko poveča biološko uporabnost korkume tudi za 2000%.

V formulacijo je vključen tudi Ingver, ki je tesen sorodnik korkume in ima zelo podobne komplementarne (dopolnjevalne) učinke kot kurkuma.

Raziskovalci v raziskavah med drugim izkazujejo, da se absorpcija in zlasti koristnost kurkume poveča v sinergiji z omega-3 maščobnimi kislinami, kot tudi v sinergiji z resveratrolom. 

Hranilne vrednosti:

Povprečna vsebnost 1 kapsule PDV%
Kurkuma, korenina 225 mg
Kurkuma, izvleček 175 mg
– Zagotavlja 95% kurkuminoidov 166,25 mg
Rastlinska kapsula (HPMC) 100 mg
Ingver, korenina 50 mg
Ćrni poper, izvleček 5 mg
– Zagotavlja 95% piperina 4,75 mg
PDV – priporočen dnevni vnos
HPMC – hidroksipropilmetil celuloza

Blagovna Znamka

G&G