Na Zalogi

SMREKOVIT 365 120ML

15,00

  • krema iz smrekove smole
  • ni mastna, obstojna
  • ima močno in dolgotrajno delovanje 
SKU: 3830061070080 Categories: ,

Opis

Smrekova krema Smrekovit 365 je popolnoma naravna krema iz smrekove smole100% sestavin je naravnih, 30% iz ekološke pridelave. Ima BIO in VEGAN certifikat.Smrekova krema Smrekovit 365 ni mastna in zlahka vpije v kožo, zato je njeno delovanje še močnejše kot pri izdelkih smrekovo mazilo Smrekovit Klasik in smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje naših številnih uporabnikov. Smola namreč kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.
Uporaba:
Smrekovo kremo Smrekovit 365 večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Kljub temu, da je krema in ni mastna je masaža možna, če si ovlažite roke, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna. 

Hranilne vrednosti:

smrekova smola v popolnoma naravni kremni podlagi iz vode, naravnih olj, etanola in eteričnih olj.
(voda, sončnično olje*, alkohol denat., smola iglavcev, ceteril alkohol*, gliceril stearat*, ksantan guma* (*kljub čudnim imenom so vse naštete sestavine popolnoma naravne in rastlinskega izvora), eterično olje bora, bučno olje)
*iz ekološke pridelave

Blagovna Znamka

smrekovit